Hvordan vi jobber

I Kvikna lages programvaren med tanke på dine behov innen primærhelsetjenesten, enten du er helsepersonell, pasient eller pårørende. Vi bruker prinsippene bak design-drevet utvikling (DDD) for å lage programvare som er skreddersydd for leger, sykepleiere og pasienter. Her er hvordan vi gjør det:

 • Bruker-sentrert filosofi: Vi starter med å lytte nøye til dine behov og erfaringer.

  Regelmessig tilbakemelding: Vi holder kontinuerlig dialog med deg for å sikre at din innsikt blir reflektert i programvaren.

  Iterativ design og testing: Vi utvikler funksjoner i stadier, prototyper, tester, og tilpasser basert på tilbakemeldingene dine.

  Involvering av alle interessenter: Vi inkluderer leger, sykepleiere og pasienter for å skape en helhetlig løsning.

  Brukervennlige grensesnitt: Vi fokuserer på intuitive grensesnitt som gjør programvaren enkel og rask i bruk.

  Kvalitetssikring: Vi utfører grundig testing for å sikre pålitelighet og sikkerhet.

  Din suksess er vår suksess: Vi jobber dedikert med å gjøre ditt arbeid enklere samt pasientbehandlingen raskere og tryggere.

Vår tilnærming dreier seg om å sette deg og din helsetjeneste i fokus, slik at vi kan bygge programvare som passer perfekt til dine behov og forbedrer opplevelsene når du eller dine er i kontakt med helsetjenesten.


Lyst til å bidra?

Har du lyst til å dele dine erfaringer fra primærhelsetjenesten enten som helsepersonell, pasient eller pårørende? Høres det gøy ut å kunne leke med løsninger under utvikling og gi oss ærlig tilbakemelding på bruken? Herlig! Les mer og ta kontakt ved å trykke på knappen under.

Vi vil gjerne høre fra deg!

Bidra